ØreSound Festival præsenterer Cheff Records

ØreSound Festival præsenterer Cheff Records

KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ kom ridende ind på den danske musikscene på en tsunami af medvind så stor, at Cheff Records på rekordtid kunne lægge soundtracket til en hel ungdomsgeneration.

Med en blanding af enormt talent, god forretningssans og en bekymringsfri fremtoning udviskede de datidens genredefinitioner og gjorde et hyggeprojekt til populærkultur i et omfang, som kun få tidligere har formået.

Helt uden hensigt ruskede den ukendte gruppe af originale lyddrenge godt op i normerne på den danske musikscene og overtog den, og i anledningen af efterrefleksion og deres tiårs jubilæum er de gået sammen for at fejre, at det skete. 

De ved alle, at de skabte deres levevej tilbage i 2011. I dag laver Klumben dansktop og var kilden til det største pophit i 2020, ”Solhverv”, sammen med Humørekspressen og Lord Siva. ELOQ har arbejdet med MØ og The Minds of 99 og laver musik til den nye sæson af Borgen og andre kommende Netflix-serier. KIDD har som få andre på den danske scene opnået at blive en levende legende, der kan spille otte udsolgte koncerter i Store Vega, når han vil, mens TopGunn er blevet entreprenant hitproducer med over 100.000.000 streams.   

Cheff Records er tilbage, hvor det hele startede. Singlen, ‘Sender Mig Til Månen’, er et startskud til fejringen af de ti år, der nu er gået, siden CHEFF ændrede dansk rap for altid.

Der er lagt op til den helt store magtdemonstration, når de 4 musikalske genier overtager Tiøren til en ren og skær hitparade d. 14. august, når de optræder på ØreSound Festival POP. 

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA,
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS,
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS

Share