Ny cykelbog udkommer den 31. august

Ny cykelbog udkommer den 31. august

Den 31. august udkommer en ny cykelbog. Matti Breschel har selv skrevet Væddeløber. En hæsblæsende og humoristiske historie om at gå fra at være en drengerøv med fart i benene til at blive en af verdens bedste cykelryttere og køre for nogle af cykelsportens allerstørste hold.
 
 I Væddeløber skriver Matti Breschel åbenhjertigt om det specielle forhold til sin far, der hjalp ham med at realisere en barnedrøm om at blive cykelsportsstjerne, men nogle gange så meget, at døre blev smadret eller de kom op at slås. Det er ikke kun en personlig beretning om cykellivet oplevet indefra, det er også en kærlighedserklæring til sporten på godt og ondt – til regnvåde dage i et forblæst Flandern, til fortidens helte, til gear og lir og til det omrejsende cykelcirkus og alle dets røverhistorier.

Bogen er på 256 sider og koster i anbefalet udsalgspris kr. 249,-

Væddeløber vil kunne købes via CyclingWorldshop.dk.

Share