Pet Shop Boys kommer til Danmark

Pet Shop Boys kommer til Danmark

Britiske Pet Shop Boys har i dag annonceret nye 2023 britiske og europæiske datoer for deres anmelderroste turné, ‘Dreamworld: The Greatest Hits Live’, med billetter tilgængelige fra onsdag den 30. november.

De nye 2023-turnédatoer bringer deres fantastiske show til flere lande i Europa og starter med en koncert i Rom den 13. juni 2023, før de indtager byer på tværs af kontinentet, herunder Dublin, Paris, Helsinki og København, og slutter af i Gøteborg den 9. juli 2023. Datoerne inkluderer også et nyt UK-show i Brighton den 26. juni.

‘Dreamworld: The Greatest Hits Live’-touren er Pet Shop Boys’ første Greatest hits-turné nogensinde og har allerede henrykt anmeldere i Storbritannien og Europa.

Ud over turnéens succes optrådte Pet Shop Boys med en headline koncert denne sommer, og begejstrede publikum på The Other Stage på Glastonbury Festival, som afsluttede dette års 50-års jubilæum for festivalen. Duoen co-headlinede på Unity Tour of North America med New Order, og vil stå i spidsen for Edinburghs Hogmanay-fejring med et særligt Dreamworld-show nytårsaften 2022.

Share