Ricky Gervais kommer til Danmark med sit nye show

Ricky Gervais kommer til Danmark med sit nye show

Den prisvindende komiker, skuespiller, forfatter og instruktør Ricky Gervais annoncerer i dag flere arenadatoer til sin ’Armageddon’ World Tour, som også kommer til København den 9. september.

Han betragtes som en af de mest indflydelsesrige britiske komikere siden Charlie Chaplin, (modtog i 2016 Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy BAFTA/LA). Ricky Gervais vendte i 2021 tilbage til scenen med ‘SuperNature’ efter den globale succes med hans Netflix stand-up special ‘Humanity’, som var hans første i syv år.

Gervais er skaberen bag og stjernen i The Office, Extras, Derek og det kritikerroste hit After Life (Netflix), og har vundet utallige priser. Hitserien The Office er den mest succesrige britiske komedie nogensinde og er vist i mere end 90 lande med syv genindspilninger.

Gå ikke glip af en aften i selskab med en af verdens bedste standupkomikere.

Share