Warner Bros. fylder 100 år

Warner Bros. fylder 100 år

Warner Bros. blev grundlagt af brødrene Albert, Sam, Harry og Jack Warner den 4. april 1923, og i morgen fejrer studiet sit 100 års jubilæum. Studiet, som i dag er en del af den globale medie- og underholdningsvirksomhed, Warner Bros. Discovery, er hjemsted for nogle af de mest ikoniske og succesrige film i verden.

Warner Bros.’s historie er en magisk fortælling, som involverer mennesker fra alle generationer, i alle verdenshjørner. Der er ingen danskere, der ikke har en relation til Batman eller Superman, Ringenes Herre eller Harry Potter, Bugs Bunny eller Tom & Jerry, Teen Titans eller Casablanca. I løbet af de sidste 100 år har Warner Bros. skabt nogle af de mest genkendelige og elskede film, tv-shows og karakterer, der nogensinde er lavet, og har været stedet for en historiefortælling, der både definerer og afspejler vores kultur. Vi er glade for at være en del af den arv og begejstrede for vores virksomheds lyse fremtid, som det går ind i det andet århundrede. Vi er klar til at fejre, og jeg håber, at befolkningen i Danmark vil deltage i festlighederne på den eller den anden måde i løbet af året“, siger Christina Sulebakk, General Manager Nordics, Warner Bros. Discovery.

Der vil blive afholdt fejringer over hele verden, herunder i Norden. Gennem hele 2023 får fans af Warner Bros. mulighed for at se klassiske film fra årenes løb på det store lærred. Både ældre film som Casablanca, East of Eden og Troldmanden fra Oz samt nyere klassikere som A Star is Born, The Great Gatsby og Joker bliver vist i biograferne i løbet af året. Alene Harry Potter-og Ringenes Herre-filmene er allerede blevet set af over 10.000 danskere i landets biografer i år.

I løbet af året vil der være ekstra fordelagtige priser på købe- og lejefilm på både digitale platforme som Blockbuster, Viaplay og Rakuten TV samt i netbutikker som CDON og Coolshop. Warner Bros.-partnere udvikler også en række produkter, herunder samleobjekter, gaver og tøj for at fejre 100-året. Disse vil være tilgængelige hos en bred vifte af forhandlere.

Der vil også blive udgivet en dokumentar i fire dele på HBO Max, som ser tilbage på de seneste 100 år.

Share