Jeopardy vender tilbage til Danmark

Jeopardy vender tilbage til Danmark

Det populære tv-quizshow Jeopardy! gør comeback på de danske skærme når Warner Bros. Discovery sender det legendariske program på Kanal 5 og discovery+ til næste år.

Det ikoniske quizshow Jeopardy!, der har underholdt seere i årtier, kommer nu igen til Danmark. Programmet har en lang historie med at teste deltagernes paratviden i kategorier som historie, videnskab, litteratur, popkultur og meget mere.

“Hos Kanal 5 og discovery+ er vi stolte over at bringe verdens største og mest kendte quiz tilbage til de danske skærme. Jeopardy! er den perfekte kombination af humor, leg og paratviden, og vi glæder os til, at vores seere kan gætte med, når en række velkendte ansigter skal dyste om at stille de rigtige spørgsmål”, siger Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark.

I denne udgave kan seerne se frem til at være i selskab med kendte, sjove og kloge danskere der er ude af deres komfort-zone og kommer på glatis når de skal kæmpe i underholdende kategorier, der handler om vores allesammens liv, historie og hverdag.

Share