DR er klar med TV Avis – lige når det passer dig

DR er klar med TV Avis – lige når det passer dig

Onsdag har DR premiere på TVA Live, der er et nyt tilbud til danskerne, som supplerer og står på skuldrene af de TV Aviser, som danskerne har kendt i snart 60 år.

Forandringer i brugernes medievaner og hastigheden i nyhedsformidlingen stiller nye krav til DR´s public service-indhold. Brugerne søger i højere grad mod de digitale platforme og vil have adgang til nyhederne, mens de sker, og når det passer dem.

“Vi gentænker nu TV Avisen, så den matcher brugernes krav og behov, samtidig med at vi bevarer TV Avisens dyrebare DNA, der har været kernen i vores nyhedsformidling siden 1965. Med et løfte til brugerne om, at TV Avisen fremover altid opdaterer dem på det vigtigste lige nu, sender vi et klart signal om, at TV Avisen ikke længere er noget, man skal sidde og vente på, men er en nyhedsservice, der altid er vågen og opdateret, og som kan tilgås, lige når det passer den enkelte”, siger Sandy French, der er nyhedsdirektør i DR.

TVA Live vil være til stede hele tiden på alle DR’s digitale platforme og kan altid findes live i toppen af DRTV, på dr.dk og i DR’s nyhedsapp, og dagligt kan du også finde TVA Live på DR1 og DR2.

Share