Carpark North udsender singlen Heathens

Carpark North udsender singlen Heathens

Med løftet om et nyt album i 2024, landsdækkende turné til marts er veteranerne fra Carpark North i den grad tilbage! Og med eksplosiv kraft sender de nu ’Heathens’ på gaden – en single, om dengang de vildeste drømme fik frit løb, og som i den ånd gæstes af prominente danske kræfter i form af brødrene Alstrup fra Jonah Blacksmith. 

’Heathens’ er en ode til den tid, hvor ens tro var ukueligt forankret i vennerne, slænget og kulturen, der omgav en. Hvor alt var muligt. Netop den følelse har Carpark North bragt til live igen med en energiudladning af en ny single, der hylder fortiden som motivation for fremtiden!  

”Mange finder sig selv miste det livsbekræftende brændstof som ægte kammeratskab og drømme er gjort af. Det sker, når vi vokser, driver fra hinanden og helt naturligt også går egne veje. ’Heathens’ er tre minutters fredet kapsel – tilbage til dengang, de vildeste drømme virkelig fik lov til at leve. Og mærker man efter, så gør de det stadig,” fortæller Carpark North.   

I den ånd inviterede de danske rock-giganter deres gode venner, brødrene Simon og Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith, i studiet, som har indspillet kor og guitar på ’Heathens’. Carpark North fortæller: 

”Simon og Thomas kommer på mange måder fra det samme sted som os og kender til det kammerat- og ikke mindst broderskab, som opstår, når man skaber noget fra bunden. For os var det musikken, vi mødtes om – lyde, instrumenter og idéer på kryds og tværs, som pludselig ramte dén nerve, der blev til drømmen om de helt store eventyr og scener.”  

Og nogle af dem, gæster Carpark North til marts, hvor de tager på landsdækkende turné, og der er allerede udsolgt eller meldt om ”få billetter” flere steder. I september måned løftede bandet også sløret for et kommende album – det første siden ’HOPE’ fra 2017 – da de udgav singlen, ’If I Were Your King’, som blev endnu et solidt Top-10 radiohit fra Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge.    

Singlen er ude den 9. februar.

Share