r8Dio køber programserier af Radio24Syv

r8Dio køber programserier af Radio24Syv

I forbindelse med lukningen af Radio24syv har r8Dio lavet en aftale med Berlingske om at købe 11 centrale programserier, som har en direkte kobling til Danmarks snakke-, sludre- og taleradio r8Dio. Det drejer sig om programmer, som i sin er lavet af ejerkredsen bag r8Dio, Mikael Bertelsen, Mads Brügger, Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Brian Lykke og Kasper Nielsen.

”Siden det blev meldt ud, at Radio24syv ville lukke, har vi modtaget mange henvendelser fra lytterne, der har spurgt os direkte, om ikke r8Dio kunne forsøge at købe programmer som f.eks. Den Korte Radioavis, Livets vand, Klovnen Fra Lampedusa og Mit Livs Sexferie, så de kunne blive en del af r8Dios arkiv. Det er lykkedes, og det er vi utroligt glade for. Programmerne er et stykke Danmarkshistorie, som ikke må gå tabt”, forklarer r8Dios direktrice Clara Mai Kunstmann.

Interesserede kan snart finde følgende 11 titler i r8Dios app:

 • Livets Vand
 • Klovnen fra Lampedusa
 • Mit Livs Sexferie
 • Se Europa og Dø
 • Københavnermodellen
 • Damernes Magazine
 • An/demokra/sk Fes/val
 • Interne Affærer
 • Comedyklubben Smiling Table
 • Den Korte Weekendavis
 • Den Korte Radioavis
Share