Copenhagen Jazz Festival 2024 begynder på fredag

Copenhagen Jazz Festival 2024 begynder på fredag

Københavns største musikfestival nærmer sig med hastige skridt. På fredag den 5. juli lyder startskuddet til 10 dages forrygende festival i hele hovedstaden med flere end 1100 koncerter hos omtrent 120 spillesteder og arrangører.

Årets Copenhagen Jazz Festival er som altid garant for en lang række musikalske højdepunkter – både de internationale og de mere lokale af slagsen. I dette nyhedsbrev har vi samlet en række af festivalens træfsikre hovednavne, som stadig har ledige billetter. God fornøjelse!

Find det trykte program her: https://shorturl.at/a911h
Køb årets kunstplakat: www.jazz.dk/kunstplakat
Lav dit eget koncertprogram med den officielle app: www.jazz.dk/app
Læs mere om det samlede program: www.jazz.dk/koncerter

Share