Allerede sne i det sydlige Sverige

Allerede sne i det sydlige Sverige

Den 30 .oktober åbner Vallåsen, Sveriges sydligste Vasaloppscenter, to nye langrendsspor. Mandag blev sneproduktionen i destinationen på Hallandsåsen indledt.

“Det er en unik satsning for alle langrendsløbere i det sydlige Sverige, så det er klart at det føles fantastisk at vi snart åbner. Når man kan se sne på området, så ved man at premieren er tæt på”, udtaler Vallåsens pladschef Jesper Malmquist.

Den tidlige åbning af de 1,4 kilometers lange spor er muligt med hjælp af snefabrikker som kan producere sne i plusgrader. Men det er ikke kun åbningsdatoen som påvirkes. Også sæsonens længde.

“Vi kan garantere både en tidlig åbning og en lang sæson ved hjælp af snefabrikkerne. Der findes ikke andre i det sydlige Sverige som kan det samme”.

For nogen uger siden blev det klart, at Vallåsen bliver officiel samarbejdspartner med Vasaloppet.

“Vi kan tilltrække på alt den erfaring fra alle dem, der arbejder med Vasaloppet tilbyder. På den måde kan vi udvikle vores egen virksomhed for at kunne levere et så godt produkt som muligt. Vi er allerede inden den første sæson vel forberedt og jeg håber og tror at vores gæster bliver lige så tilfredse som os”, afslutter Jesper Malmquist.

Share