Ny bog tager læserne på en fantastisk rejse i dansk landsholdfodbold

Ny bog tager læserne på en fantastisk rejse i dansk landsholdfodbold

Den 17. maj er bogen “Holdet – Fem år med det danske fodboldlandshold” udkommet på forlaget Gyldendal.

Forfatteren Kasper Steenbach har har fulgt det danske fodboldlandshold gennem fem år – før, under og efter VM i Rusland og i tiden frem til årets EM.

Resultatet er en bog der fungerer som en spændende rejse med de danske fodboldlandshold fra Morten Olsens afsked over de succesfulde år med Åge Hareide og til nutiden med Kasper Hjulmand ved roret. Bogen er bygget op med nogle virkelig interessant interviews med spillere og andre relevante personligheder omkring det danske fodboldlandshold.

Holdet er velskrevet i et inspirerende sprog, og så kommer man virkelig bag om den virkelighed, der er omkring de danske fodboldlandshold. Det er ekstremt mange interviews der er lavet til bogen. Men der er krydret med fakta om de spillede landskampe, så bogen også kan fungere som et oplagsværk og landskampe spillet i periode.

Er man landsholdfan eller blot interesseret i dansk fodbold er der rigtigt meget at hente i Holdet. Men de er også en lang bog med mange vinkler i alle mulige retninger. Så man kan med fordel dele læsningen op i perioder.

Bogens forfatter Kasper Steenbach har tidligere skrevet bogen Spillet om FCK, og blandt andet har været Tipsbladets korrespondent i Italien.

Holdet er på 406 sider, og har en vejledende udsalgspris på kr. 299,-

Share