Ny bog: Lev op til Verdensmålene og tjen penge

Ny bog: Lev op til Verdensmålene og tjen penge

I bogen “Bæredygtig business” slår Steffen Max Høgh og Simon Elsborg Nygaard fast, at bæredygtighed skal være mere end tomme ord. Og viser samtidig, at de virksomheder, der sætter handling bag, både har en fin bundlinje og har været med til at gøre verden bedre. Forfatterne hjælper med at få omsat de flotte ord fra skåltalerne til konkret handling i hverdagen.

Steffen Max Høgh er serieiværksætter og etablerede i 2014 3R Kontor, der er en prisvindende grøn og socialansvarlig virksomhed med sorte tal på bundlinjen. Virksomheden er siden blevet solgt til Holmris B8, hvor han nu er Sustainability Director.

Steffen Elsborg Nygaard er erhvervspsykolog og har lavet Danmarks første ph.d. i bæredygtighedspsykologi. Han arbejder med bæredygtighed i forhold til ledelse, trivsel, engagement og adfærd.

Så det er kompetente forfattere, der har skrevet Bæredygtig Business til ledere og andre nøglepersoner i virksomheder, som ønsker at kombinere arbejdet med FN’s Verdensmål med en økonomisk rentabel forretning. Eller ligefrem øge indtjeningen gennem arbejdet med bæredygtighed.

Bogen er praksisnær og anvendelsesorienteret og forsynet med forord af Mads Nipper, Chief Executive Officer, Ørsted og Steen Hildebrandt, ph.d., Professor emeritus og adjungeret professor.
Den viser, hvad virksomheder kan vinde ved at arbejde med bæredygtighed, og præsenterer en række konkrete metoder og inspirerende eksempler på, hvordan det kan blive til handling og ikke blot ord.

For som forfatterne understreger, så er der ingen vej uden om bæredygtighed for virksomheder. Nu er spørgsmålet mere, hvordan, hvornår og sammen med hvem. Og alt det fortæller de om i Bæredygtig business – For bundlinjen og en bedre verden.

Bogen er også relevant for alle, der læser på videregående uddannelser inden for erhvervsområdet og bæredygtighed, da forfatterne tager udgangspunkt i den nyeste forskning og omsætter det til praktiske redskaber.

Fakta om bogen:

Bæredygtig business – For bundlinjen og en bedre verden
Forfattere: Steffen Max Høgh og Simon Elsborg Nygaard
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740664362
Sidetal: 216
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 11. juni 2021

Share