Radiosporten med Liga flytter ind på P4

Radiosporten med Liga flytter ind på P4

Fra torsdag den 17. februar klokken 18.03 flytter DR’s radiosport med ‘Liga’ ind på P4. Dermed styrkes P4 yderligere som Danmarks brede og samlende radiokanal med suverænt flest lyttere. P3, som hidtil har huset ‘Liga’, kan dermed rendyrke sin profil og blive endnu mere relevant for de yngre lyttere.

“Liga bliver en klar gevinst for P4, fordi der er få ting, der som sport, kan bringe os sammen i et fællesskab på tværs af køn, alder, uddannelse og geografi. Det så vi senest i 2021 under både EM og OL, hvor vi havde tårnhøje lyttertal. Derfor breder vi nu sport, musik og fællesskaber ud til endnu flere lyttere ved at flytte ‘Liga’ til P4, som er DR’s brede, samlende radiokanal”, siger Mads Vesterby Damm, der er ledende indlands- og distriktschef i DR Nyheder.

‘Liga’ beholder sit navn, men genopstår i en ny form på P4 med større fokus på underholdning, inddragelse af lytterne og musik, der er nogle af P4’s kendetegn. Sporten er til stede på kanalen alt efter, hvor vigtige og samlende sportsbegivenhederne på dagen er. Derfor er det også velvalgt, at premieren på P4 er torsdag den 17. februar med en vigtig dansk kamp i Conference League, der er en fodboldturnering for europæiske klubhold og samtidig på tærsklen til forårssæsonens første kampe i Superligaen.

Sendetiderne for ‘Liga’ på P4 ligger på nogenlunde de samme tidspunkter, som de gjorde på P3. Det vil som udgangspunkt sige mandag og fredag fra klokken 18.03 til 21.00 og søndag fra klokken 14.03 til 21.00 i Superliga-sæsonen. Liga sendes også, når der er andre relevante sportsbegivenheder som landskampe i håndbold og fodbold.

Share