Tour de France er enormt

Tour de France er enormt

Den 1. juli indledes udgave nr. 110 af Tour de France, der af mange betragtes som verdens største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed. Det er da også imponerende mange mennesker, der følger med i cykelløbet på de franske landeveje. Faktisk viser tal fra arrangørerne at omkring 150 millioner mennesker i Europa følger med på TV-signalet. I alt blev der sidste år set 715 millioner timers live-TV fra Tour’en i Europa.

Desuden har arrangørerne offentliggjort at der 17,6 millioner unikke besøgende på det officielle website i forbindelse med løbet sidste år og i alt mere end 51 millioner besøg. På de sociale medier er der i alt 10 millioner fans, og ved sidste års løb nåede arrangørerne et reach på 684 millioner mennesker. De videoer som Tour de France offentliggør fik 172 millioner visninger ved 2022-løbet.

Husk at få bestilt din 2023-udgave af De Danske Tour de France-Helte via Sportsbog.dk.

Share