Mediekoncern i store problemer

Mediekoncern i store problemer

Den svenske mediekoncern, Viaplay Group, har store problemer med indtjeningen og virksomhedens aktiekurs er faldet voldsomt. I første halvår af 2023 havde selskabet et nettounderskud på 6,2 milliarder svenske kroner, og der forventes store udfordringer resten af året. Det er højere omkostninger ved produktion af indhold samt inflation i prisen på sportsrettigheder, der er baggrunden for de dårlige regnskabschef.

Derfor har selskabets topchef, Jørgen Madsen, udtalt at 25 procent af de ansatte må opsiges. Der er 1500 medarbejdere i Viaplay Group. Jørgen Madsen understreger også at et salg af virksomheden eller del af den er en mulighed.

Viaplay driver både streamingtjenesten af samme navn og TV-kanalerne TV3, TV3+ og TV3 Sport.

Share