Nyt satireprogram med Ditte Hansen som vært på DR2

Nyt satireprogram med Ditte Hansen som vært på DR2

Hvordan kan det være, at der ikke er flere, der søger optagelse på pædagoguddannelsen? Hvorfor stiger den kulturelle og økonomiske polarisering mellem land og by? Hvorfor ændrer vi ikke ved vores ’brug og smid væk’-kultur, når den står i så hård kontrast med vores klimamål? Og hvordan hænger vores stigende optagethed af skønhed og perfekthed, og dermed større brug af kosmetiske operationer, sammen med unges stigende usikkerhed og utilfredshed med dem selv?

Med satire, reportage, og en humoristisk nysgerrighed på sin egen og andres adfærd forsøger skuespilleren Ditte Hansen i fire programmer at blive klogere på nogle af de kulturbestemte og samfundsmæssige udfordringer, som vi står over for i dag.

I programmerne møder Ditte Hansen forskellige personer, som skal hjælpe hende med at belyse nogle af udfordringerne. Hun møder blandt andre forfatter Glenn Bech, stifter af Danmarksdemokraterne Inger Støjbjerg, forretningskvinde, model og influencer Mascha Vang, forfatter og terapeut Jytte Vikkelsøe, stylist og designer Pernille Rosenkilde og andre eksperter, der alle har en klar holdning til problematikkerne, og som deler dem med Ditte.

Første afsnit af ’Ditte Hansen har en plan’ kan ses på DRTV lørdag den 21. oktober fra klokken 6.00 og på DR2 samme dag klokken 21.00. Programmerne sendes løbende hver lørdag over fire uger.

Share