Kind Mod Kind indtager Danmarks to største byer i 2024

Kind Mod Kind indtager Danmarks to største byer i 2024

Har du været på én af landets store festivaler i år – så har du helt sikkert haft muligheden for at opleve de pulserende club-beats fra den fremadstormende elektroniske gruppe Kind Mod Kind.

I 2024 spiller energiske Kind mod Kind to headliner koncerter den 16. marts på Voxhall, Aarhus, efterfulgt af Pumpehuset, København, den 22. marts. Kind Mod Kind har haft en forrygende sommer, som blev kickstartede med en 5-stjernet Spot Festival koncert, der blev anmeldt af Soundvenue med ordene ”Kind mod Kind lagde SPOT ned”. 

I kun lidt mere end et år har Kind mod Kind eksisteret, men set på deres meritter, så skulle man tro, at de havde eksisteret i meget længere tid. Kind Mod Kind, der står bag sange som ’Du Gør Mig Blind’ og ’Jeg Går Amok’, har allerede fået tildelt P3s uundgåelige hele to gange, senest med singlen ’Love Isn’t Easy’, som var et samarbejde med den danske popdronning, Medina. Sidste år spillede gruppen på et udsolgt Hotel Cecil. I år er gruppen nomineret til ’P3 Talentet prisen’ ved dette års P3 Guld den 20. oktober, hvor bandet i øvrigt optræder live.

Om Kind Mod Kind:
Kind mod Kind er en dansk gruppe, der blander et følsomt popunivers med pulserende club-beats, hvilket gør Kind mod Kinds live-optrædener til en unik, underholdende og uforglemmelig oplevelse, der særligt egner sig til festen der venter – så snart solen er gået ned. 

Billetsalget starter torsdag den 19. oktober kl. 10.00 via luger.dk

16. marts 2024 – Voxhall, Århus.
22. marts 2024 – Pumpehuset, København.

Share