When Saints Go Machine tager på Danmarksturné i 2024

When Saints Go Machine tager på Danmarksturné i 2024

En af Danmarks største elektroniske navne, When Saints Go Machine, spillede i sidste uge en udsolgt koncert i Den Grå Hal på Christina i København. Til efteråret 2024 kan de igen opleves live, når de giver koncert i fem danske byer.

Den København-baserede trio, When Saints Go Machine, har etableret sig som en af Danmarks mest spændende musikgrupper inden for elektronisk musik og har opnået stor international anerkendelse for deres unikke lydunivers. Gruppen udgav tidligere i år albummet Rosy et album der byggede videre på deres etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet Konkylie. Albummet Rosy fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder”.

When Saints Go Machine trækker publikum ind i et unikt univers med hypnotiserende beats og futuristiske lydlandskaber. Gennem deres live-shows etablerer gruppen en forbindelse mellem scenen og publikum, hvor musikken ikke blot høres, men også mærkes. Det er en elektronisk fest, der efterlader et dybt indtryk og bekræfter bandets status som en af Danmarks mest enestående live-acts.

Til oktober 2024 kan de opleves i Aalborg, Odense, Kolding, Aarhus og København.

Share