Gobs annoncerer karrierens to største indendørs koncerter i Aarhus og København i 2024

Gobs annoncerer karrierens to største indendørs koncerter i Aarhus og København i 2024

Musikeren Gobs har med albummet Knuste Hjerter Heler Aldrig taget Danmark med storm. Nu annoncerer han sine hidtil største indendørs koncerter. Og det sker det på baggrund af en totalt udsolgt tour, hvor mere end 6.000 fans nåede at sikre sig billet til de blot fem koncerter. 

Albummet er fulgt op af det altoverskyggende hit Tak For Sidst, som endte med at slå alle rekorder og lå nr. 1 på den danske officielle hitliste i imponerende 13 uger i streg, fra udgivelsesdatoen og frem. Siden har Gobs udgivet hit-singlerne Et Sted Herude og Forsvinder feat. Branco.

Ud over at Gobs har streamet mere end imponerende 200 millioner gange i karrieren og haft sange på radiofladen, bl.a. hittet Frie Fugle feat. Hjalmer, så har den 24-årige sangskriver modtaget flere priser og nomineringer på begge sine albums, ligesom sange som Tro På Kærlighed og Stupid Man feat. Thomas Helmig & Mike Lowrey på ingen tid gik platin.

Bag kunstnernavnet Gobs, møder vi 24-årige Victor Gaardboe, som for alvor startede sin karriere i 2019, med en række singleudgivelser. De blev fulgt op af det første værk Monolog (EP 2021) med bl.a. fanfavoritterne Elskede og Kig Min Vej.

Nu spiller han i K.B. Hallen i København den 29. november 2024 og i Aarhus Congress Center dagen efter.

Share