Who Are You udgiver single nu og debutalbum 1. marts

Who Are You udgiver single nu og debutalbum 1. marts

Bandet Who are you udgiver den 1. marts debutalbummet Who are you.

Bandet består af tre musikere med baggrund i genrerne singer/songwriter, metal og jazz, som forenes i denne konstellation omkring den enkle melodi og den gode sang.

Albummet er indspillet i Medley Studio i København og produceret af Søren Andersen. Allerede nu er udkommet singlen Yesterdays, der kan høres i nedenstående. Det er andet udspil fra det kommende album.

Yesterdays er en varmblodet fortælling om at fortabe sig i øjeblikkets magi, hvor tiden står stille. Man føler sig levende i nuet og ser sin fortid udfolde sig gennem bakspejlet på et folkevognsrugbrød. Øjnene er ikke rettet på vejen, der strækker sig foran én, men derimod på den medpassager, man deler den eventyrlige rejse med.

Albummet Who Are You er en kærlighedserklæring til amerikansk musik, og særligt rock, folk og country. Det emmer af bandets inspirationskilder – legendariske musikere som Neil Young, The Band, Fleet Foxes m.fl. – og deres sange kredser om ungdom, relationer, kærlighed og tab.

Share