Mere end 200 filmvisninger i årets CPH:DOX

Mere end 200 filmvisninger i årets CPH:DOX

Onsdag lancerer filmfestivallen CPH:DOX årets samlede filmprogram, som byder på hundredvis af nye dokumentarfilm fra hele verden, internationale premierer og besøg af en perlerække af instruktører, musikere, debattører og eksperter. Årets program består af hele 84 verdenspremierer, 32 internationale premierer og 9 europæiske premierer.

Festivalen løber i år fra 13.-24. marts og kan opleves i biografer rundt omkring i København og i hele 42 andre kommuner i landet, fulgt af 10 dages online festival fra 22.-31. marts, hvor et udvalg af filmene vil blive vist på festivalens streaming-tjeneste paradox.dk

CPH:DOX blev grundlagt i 2003, og har siden udviklet sig til at være en af Danmarks største kulturbegivenheder. I 2023 kunne CPH:DOX fejre 20-års jubilæum og slog historisk publikumsrekord med mere end 125.000 gæster. 

Fra 22. marts til 31. marts får publikum også mulighed for at opleve et udsnit af årets festivalfilm på CPH:DOX’ streamingplatform PARA:DOX.

Hele programmet kan du findes via cphdox.dk.

Share