Ny single og EP fra Kvarti

Ny single og EP fra Kvarti

Den unge, Vesterbro-artist Kvarti udkommer med sin debut-EP Forglemmigej den 14. juni sammen med singlen Hav af Konsekvenser.

EP’en er en personlig rejse gennem Kvartis erfaringer med at miste og savne – specielt i forhold til kærlighed, men også generelt i forhold til de mennesker, der kommer og går ind og ud af dit liv. En rød tråd, der løber gennem EP’en, er tomhed og usikkerhed i en søgen efter accept og selvindsigt.

”Jeg kan faktisk ikke rigtig finde ud af at være alene, og hele det her festmiljø dæmper den larmende tavshed, der er rundt om mig hele tiden”, fortæller Kvarti.

Alle sangene på EP’en er skrevet ud fra personlige beretninger og er en hyldest til den voksende indsigt og visdom, som kommer med alderen – og en påmindelse om, at det hele bliver bedre med tiden. Kvarti siger selv:  ”Jeg ved jo i virkeligheden ikke noget om at blive ’ældre’ endnu – jeg er kun 20 år – men jeg håber da, jeg har lært noget alligevel. I mine teenageår år var jeg meget selvbebrejdende, men med tiden er jeg heldigvis blevet mere forstående over for mig selv, og bedre til at blive konfronteret med mine følelser”.

EP-debuten har været lang tid undervejs rent lyrisk, og derfor skinner Kvartis personlige rejse også igennem:  ”Der kører to paralleller på EP’en. Den ene handler om, hvad jeg har mistet, og det andet er, hvad er jeg ved at fucke up for mig selv”. 

Forglemmigej udkommer 14. juni.

Share