Irske Kneecap udgiver debutalbum fredag

Irske Kneecap udgiver debutalbum fredag

Irske Kneecap er et nyt frisk skud på den europæiske HipHop scene. Raptrioen har provokeret med kun at ville tale irsk, og ved at lufte en række politiske holdninger, og kæmpe for at bevare deres modersmå og irske identitetl. Fredag udgiver de deres debutalbum Fine Art, og Belfast-trioen har allerede fået stor opmærksomhed via deres film, der havde premiere på Sundance film festival, hvilket blandt andet blev omtalt på BBC News. Filmen får nordisk premiere senere på sommeren.

Albummet indeholder blandt andet en feature med Brian Chatten fra Fontaines DC og så selvfølgelig tracket Sick in The Head, der allerede har været et hit flere steder.

Vi elsker KneeCap på JuicyNet.dk, og vil følge trioen tæt i den kommende tid.

Share