Ramone Flowers udgiver cover af MGMT’s Kids

Ramone Flowers udgiver cover af MGMT’s Kids

Britiske Ramona Flowers udgiver fredag deres cover af MGMT’s hit-single ”Kids”.

Sangen er produceret af deres mangeårige samarbejdspartner og ven af bandet, Chris Zane, der også producerede den originale version af “Kids” for MGMT. Om deres genfortolkning siger bandet: “We always loved the original by MGMT. They were one of these bands that just seemed to come out of nowhere with this massive smash hit! It was the soundtrack to our lives for a while, and still stands up as a total banger today, love it!“.

Sangen er akkompagneret af en musikvideo, hvor The Ramona Flowers fremfører sangen omgivet af neonlys.

Sangen er den første udgivelse siden deres populære hit “Up All Night”, som er det britiske indiepopbands, mest succesfulde single til dato med over 1,5 millioner streams på Spotify. Sangen er blandt andet en del af soundtracket til det populære konsolspil NBA2K24, og den ramte top 25 på den alternative radioliste i USA. 

Det britiske indiepopband har i øvrigt stor succes på livescenen, hvor de blandt andet har turneret med Barns Courtney, Muse, The Libertines og Circa Wawes. De skal ligeledes supporte Noel Gallagher på hans Europa-tour i år, efterfulgt af en tur rundt i USA med theStereophonics.

Share