Terese udgiver singlen Uden faldskærm

Terese udgiver singlen Uden faldskærm

Danske Terese udgav sidste år debutalbummet Jeg’ Træls, Du’ Nice, som fik gode omtaler og masser af radioairplay – herunder rotation på P4 med sangen ”Du’ Sommer”. Nu er hun klar med første single i 2024, og har en hel bunke gode sange i vente.

“Jeg fatter ik’ hvordan du gør. Selv lever jeg mit liv som en lukket og låst hoveddør“, synger Terese på den nye single “Uden Faldskærm”. Sangen handler om følelsen af forelsket beundring, om at se så meget op til én, at man kommer til at se lidt ned på sig selv. Men den handler også om mod, der smitter og giver dig “lyst til at springe ud som en superhelt”.

“Uden Faldskærm” er skrevet i samarbejde med sangskriver Nicolai Noah, kendt som Løsgænger, og er produceret af Tereses faste samarbejdspartner Mads Bunch Johansen. 

“Da vi skrev sangen, tænkte vi den egentlig ret storladen og pompøs. Men da vi kom i studiet, endte vi i en langt mere afdæmpet og nogle steder helt nøgen produktion, som vi bare synes klæder tekstens sårbarhed rigtig godt,” fortæller Terese.

Tereses musikstil er dansksproget pop, ligetil og catchy. Hun ønsker, at hendes musik kan vække genklang og blive en del af folks liv, uanset om de har brug for at føle noget sammen med musikken eller dele den med andre. 

“Jeg håber, at folk vil kunne genkende både følelsen af kærlighed og beundring – og følelsen af at være bange for at falde og slå sig på livet.Måske de endda vil føle sig set og finde inspiration eller mod til at finde deres egen lille indre superhelt frem.”

“Uden Faldskærm” er ude på alle streamingtjenester fredag d. 14. juni.

Share