Bo Kaspers Orkester åbner sæson med LørdagsHits i Tivoli

Bo Kaspers Orkester åbner sæson med LørdagsHits i Tivoli

Om få dage indtager svenske Bo Kaspers Orkester i Tivoli til årets første LørdagsHits-koncert den 6. juli klokken 21.00. Senere på sæsonen kan man opleve to andre stærke internationale kunstnere optræde på Plænen, når engelske Dave Stewart og irske Ronan Keating spiller til Lørdagshits. Programmet tæller selvfølgelig også store danske navne, nemlig Sanne Salomonsen, Birthe Kjær, Dodo & the Dodos, Hanne Boel og Shu-Bi-Dua 2.0.

Når svenske Bo Kaspers Orkester inviterer til koncert den 6. juli klokken 21.00, er det første gang at et internationalt navn indtager Plænen i forbindelse med musikkonceptet LørdagsHits. Fans af de velspillende svenskere kan se frem til en stor oplevelse på Plænen med hits som I samma bil, Undantag, Dans på min grav, og andre sange, der både hylder Bo Kaspers Orkesters historie og udforsker helt nye musikalske horisonter. Efter koncerten fortsætter festen med et Afterparty i Mazzoli’s Garden, hvor en DJ sørger for musikken.

Dansk musik man kender og internationale topnavne
Bo Kaspers Orkester er dog ikke LørdagsHits-sæsonens eneste internationale navn. Engelske Dave Stewart kendt fra 80’er-fænomenet Eurythmics spiller den 13. juli som Dave Stewart Eurythmics, og irske Ronan Keating indtager Plænen sammen med Tivolis Big Band den 3. august. De internationale navne kommer i løbet af sommeren til at dele Plænen med nogle af Danmarks mest populærere sangerinder, nemlig Sanne Salomonsen, Hanne Boel, Birthe Kjær og Dodo Gad, der selvfølgelig tager the Dodos med. LørdagsHits-koncerterne afsluttes den 24. juli, og ligesom sidste år er det Shu-Bi-Dua 2.0, der lukker sæsonen.

LørdagsHits i Tivoli fejrer popmusik, der har bevaret sin popularitet gennem årtier. Det er tredje år, at Tivoli inviterer til LørdagsHits, og koncerterne er allerede blevet et yndet samlingspunkt for musikelskere med smag for tidløs popmusik og kendte hits. I juli og august er der planlagt otte livekoncerter på Plænen, hver lørdag klokken 21.00. Tivoli opfordrer publikum til at komme i god tid, og restauranterne i Tivoli er selvfølgelig åbne, så publikum kan nyde en bid mad inden koncerterne.

LørdagsHits 2024 med koncertstart klokken 21.00

6. juliBo Kaspers Orkester
13. juliDave Stewart Eurythmics
20. juliSanne Salomonsen
27. juliDodo & the Dodos
3. augustRonan Keating feat. Tivoli Big Band
10. augustBirthe Kjær
17. augustHanne Boel 
24. augustShu-Bi-Dua 2.0
  • Efter hver koncert er der Afterparty i Mazzoli’s Garden med DJs og mere dans.
  • Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til LørdagsHits. 
Share