ØreSound Festival arbejder videre med ny festival model, på baggrund af den nye genåbningsplan.

ØreSound Festival arbejder videre med ny festival model, på baggrund af den nye genåbningsplan.

De fleste af sommernes store festivaller har tirsdag aflyst året udgave. Men ØreSound Festival, der er planlagt til at blive afholdt på Amager Strand den 12. til 14. august, planlægger fortsat at gennemføre.

“Der skal ikke herske nogen tvivl om at den nye genåbningsplan ikke er den bedste nyhed, hverken for ØreSound Festival eller for vores kollegaer på de andre gode festivaler rundt omkring i Danmark. Vi kan desværre ikke afvikle ØreSound i det format vi havde planlagt, men da vi er en festival som er startet op under COVID-19 pandemien, har vi hele tiden været opmærksomme på, at vi skal kunne være fleksible ud fra hvilke retningslinjer vi har mulighed for at afvikle på baggrund af. Derfor har vi grundet dagens udmelding valgt at starte med at omstrukturere festivalen, så den matcher den nuværende genåbningsplan”, skriver festivallen i en pressemeddelelse. “Vi arbejder på højtryk på at udforme en model, hvor vi både følger de nuværende retningslinjer, men hvor vi samtidig kan give vores gæster en klar fornemmelse af den festival oplevelse, som de kan forvente i årene fremover”. 

”Vi er naturligvis ærgerlige over at vi ikke kan realisere de drømme vi har haft for ØreSound Festivals første leveår. Vi vælger dog at se det som en udfordring og kigger på de muligheder vi har, men målet er også at være agile i forhold til at kunne opjustere, hvis restriktioner atter skulle blive lempet”, udmelder pressechef Jonas Nybro.

Share