Ny cykelbog udkommer torsdag

Ny cykelbog udkommer torsdag

Torsdag udkommer bogen Fremad på forlaget Strandberg Publishing. Bogen er skrevet af Bastian Emil Goldschmidt, kendt blandt andet fra EuroSport.

I ‘Fremad‘ udfolder Bastian Emil Goldschmidt cykelløbets idealer gennem sportens fortællinger. Fortællinger, hvor styrke og styrt, storhed og sorg lever side om side med cykelrytternes pedaltråd på landeveje og velodromer verden over.

“Da jeg som dreng så mit første Tour de France, stod det klart for mig, at jeg her blev jeg præsenteret for alt det, som jeg kun troede stod skrevet i bøger: Helten, der kæmper og overvinder udfordringer, i en fortælling der både er grusom, farlig og smuk. Jeg vil gå så langt som til at sige, at når jeg savner styrke og mod på livet, finder jeg det i cykelsporten.“ Sådan fortæller Bastian Emil Goldschmidt, der i ‘Fremad’ tager os med ind i cykelsportens inderste væsen. Fra dengang Tour de France skulle være så hårdt, at kun én rytter skulle være i stand til at gennemføre løbet, forbi den støvede og stridsomme pionértid på Europas krigshærgede veje, over cykelsportens moderne syndefald i slutningen af 1990’erne og frem til nutidens højteknologiske væddeløb, hvor danske Mads Pedersen i 2019 blev verdensmester på Yorkshires regnvåde asfalt. Med den italienske cykelhelt Gino Bartalis ord: Historierne er sande, frygteligt sande.

Du kan forudbestille bogen via CyclingWorldshop.dk på dette link.

Share