Brandon Beal & The Pink Cafe spiller på Hotel Cecil

Brandon Beal & The Pink Cafe spiller på Hotel Cecil

Brandon Beal & The Pink Café er navnet på Brandon Beals nye band projekt, som til efteråret vil fyre op for en svedig musikalsk aften på Hotel Cecil i det indre København. Der er fest og popfunk på programmet fra vennerne på scenen, med Brandon Beals sprøde sangstemme og entertainer-gen i front. Det er samtidig den første koncert som Beal laver i nyt samarbejde med PDH Music.

Efter nogle års stilhed på udgivelsesfronten er Brandon Beal nu tilbage med ny musik, i form af hans netop udsendte album ”Pink Cafe”. Første singlen “Higher” feat. Lukas Graham udkom 8. april 2022. Men også navne som Jimilian, Christopher og TopGunn m.fl. gæster på albummet. P4 valgte i uge 33 at gøre ”Pink Cafe” til ugens album.

Om albummet Pink Cafe udtaler Brandon; “The idea for Pink Cafe has been on its way for several years through sounds, music and lyrics bits but not until last year I realized the connection between it all was that this music made me happy. Especially one song called “Pink Café” stuck with me and then it felt natural to call the entire project by that name.”

Brandon Beal forklarer: “I thought to myself, if this music makes me feel this way, then why can’ t I just do that? I’ve done so much music in a more technical manner – writing songs for other musicians and I felt that I owed it to myself to do a more love and passion driven project”.

Share