Den engelske rapper Loyle Carner kommer til Store VEGA lørdag 21. januar

Den engelske rapper Loyle Carner kommer til Store VEGA lørdag 21. januar

Loyle Carner planter dig midt i sit liv, igen. Den engelske rapper går på sit nye album, hugo, endnu dybere både personligt og politisk. Lad dig opsluge af hans fortællinger i Store VEGA den 21. januar.

Med sit nye album hugo konfronterer Loyle Carner både det dybt personlige og det politiske. Sangene er filmiske i deres størrelse og rækkevidde, og hugo er et samlende kampråb for en generation, der er vokset ud af ilden. Og derudover også et studie ud i den personlige konflikt Loyle Carner oplever som en sort mand af blandet etnicitet, kunstner, fader og søn. Albummet udkommer den 21. oktober.

De ti sange på albummet er anført af de tre singler “Nobody Knows”, “Hate” og “Georgetown”, som allerede er udgivet. Sidstnævnte er produceret af Madlib og sampler en fremførelse af den guyanesiske poet John Agard af det roste digt “Half-caste”.

Loyle Carners store gennembrud kom med albummet, Not Waving, But Drowning fra 2019, som tog lytteren ind i et hjemligt univers i Sydlondon, hvor rapperen åbnede døren til sit liv og sin fortid.

På hugo tager rapperen dog en skarp afstikker fra sit tidligere arbejde. Selv forklarer han det som en konsekvens af Corona-lockdown, og at den mere hedonistiske side af karrieren var væk. Der var ingen koncerter, backstage, festivaler eller fotoshoots. Fordi Carner fortsatte med at skrive musik i de tumultariske tider med en dybere klarhed og fornemmelse af kunstnerisk frihed, rakte han længere ned under overfladen end han nogensinde har gjort før.

Benjamin Coyle-Larner blev som barn diagnosticeret med ordblindhed og ADHD, og kunstnernavnet, Loyle Carner, blev til, da han som lille blev ved med at skrive sit efternavn forkert på grund af sin ordblindhed.

Share