Depeche Mode til Danmark i juni 2023

Depeche Mode til Danmark i juni 2023

Depeche Mode annoncerer første live shows i fem år. ‘Memento Mori’ World Tour kommer til Parken i København 27. juni 2023. Det officielle billetsalg starter fredag 7. oktober kl. 10.00 via livenation.dk.

I 2020 blev de indhyllet i Rock & Roll Hall Fame, og i dag annoncerede Depeche Mode ved en særlig begivenhed i Berlin, at de udgiver et nyt album og tager på en verdensturné i 2023. Memento Mori Tour kommer i forlængelse af bandets kommende 15. studiealbum, Memento Mori, der udkommer i foråret 2023.

Dave Gahan og Martin Gore offentliggjorde i dag, at turnéen der præsenteres af Live Nation vil begynde med en speciel og begrænset række af nordamerikanske arenadatoer, der starter den 23. marts, hvorefter bandet tager til Europa på deres sommerstadionturné. Disse begrænsede nordamerikanske datoer vil blandt andet tælle koncerter i New Yorks Madison Square Garden, Chicagos United Center, Los Angeles’ Kia Forum og Torontos Scotiabank Arena. Bandet begynder derefter deres europæiske stadionturné den 16. maj med koncerter på kendte venues som Stade de France i Paris, Berlins olympiske stadion, Milanos San Siro Stadium, Londons Twickenham Stadium og Danmarks nationalstation Parken. Se depechemode.com for yderligere information om tour-plan og billetsalgsdatoer. Den fulde liste over datoer, byer og spillesteder kan også ses nedenfor.

Om Memento Mori kommenterede Martin Gore: “Vi startede arbejdet med dette projekt tidligt i pandemien, og dets temaer var direkte inspireret af den tid. Efter Fletchs bortgang besluttede vi at fortsætte, da vi er sikre på, at det var det, han ville have ønsket, og det har virkelig givet projektet et ekstra niveau af mening.” Dave Gahan tilføjede: “Fletch ville have elsket dette album. Vi ser virkelig frem til at dele det med jer snart, og vi kan ikke vente med at præsentere det live for jer til vores shows næste år.”

Memento Mori Tour vil være Depeche Modes 19. turné og deres første i over fem år. Bandets seneste 2017-2018 Global Spirit Tour, var dens længste til dato og var en af ​​årets mest indbringende turnéer, hvor bandet spillede for mere end 3 millioner fans ved 130 shows i Europa og Nordamerika.

Memento Mori bliver Depeche Modes 15. studiealbum og opfølgeren til 2017s anmelderroste Spirit, som nåede førstepladsen i 11 territorier, og nåede top-5 i mere end 20 andre. Memento Mori vil blive udgivet verden over i foråret 2023 via Columbia Records.

Efter at have solgt over 100 millioner plader og spillet for mere end 35 millioner fans verden over, er Depeche Mode stadig i evig udvikling og har en enestående indflydelsesrig musikalsk påvirkning. En uudslettelig inspiration for både fans, kritikere og kunstnere, Depeche Mode fortsætter i fuld kraft fremad, med Memento Mori-albummet og -turnéen, der repræsenterer starten af ​​det nyeste kapitel af en uforlignelig og vedvarende arv.

Share