Forskellen mellem Cappuccino og Caffe latte

Forskellen mellem Cappuccino og Caffe latte

En cappuccino er en meget populær drik på alverdens kaffebarer og kommer ligesom så meget andet espressorelateret fra Italien.

Cappuccino består af lige dele espresso, dampet mælk og dampet mælkeskum. Cappuccinoen kan meget nemt forveksles med en caffe latte, men de to er ikke ens, langt fra. Caffe latte er faktisk amerikansk, og så er det i mælken, at man finder den egentlige forskel. En café latte er lavet med dampet mælk, der ikke er blevet skummet lige så meget som en cappuccino. Ofte er der også mere mælk i en latte end i en cappuccino, og der er mere smag af espressos i en cappuccino, så det kan være en fin mulighed, hvis du synes, at latten lige bliver en anelse for mælketung. Brug vand, kaffebønner mælk, gerne filtreret for kalk, da det er godt for din espressomaskine og for smagen af kaffen. Kaffebønnerne skal balancerer til mælkebaserede espressodrikke, brug gerne sødmælk eller letmælk, sojamælk eller havremælk,

Share