40 år siden Alison Moyet trådte ud af Yazoo. Nyt album på vej

40 år siden Alison Moyet trådte ud af Yazoo. Nyt album på vej

Der er gået 40 år siden Alison Moyet trådte ud af Yazoo og startede sin solokarriere med udgivelsen af sit debutalbum ”Alf” og de to top-10 hits ”Love Resurrection” og ”All Cried Out”. Med sin genkendelige stemme, der er stærk nok til at fylde et stadion, men samtidig intim nok til at det føles som om hun synger direkte til dig, har hun siden da været på en lang rejse. Hun har blandt andet udgivet to albums, seks top-10 singler, vundet to BRIT Awards og en GRAMMY-nominering.

For at fejre 40-års jubilæet som soloartist kommer hun til at udgive ”Key” den 4. oktober, en samling af 16 genfortolkede singler, fanfavoritter og deep cuts, såvel som to helt nye sange, der sammen kommer til at vise hendes enorme dybde og bredde som artist og sangskriver. Hun offentliggør albummet med udgivelsen af den nye sang ”Such Small Ale”, sammen med en genfortolkning af den klassiske Moyet-single ”All Cried Out”.

Moyet løfter ligeledes sløret for sin kommende verdensturné, hvor hun kommer til DR Koncerthuset, Koncertsalen til april. Touren bliver hendes første headline tour siden 2017

Share