Nyt museum i København giver fantastiske muligheder til din fantasi og til Instagram

Nyt museum i København giver fantastiske muligheder til din fantasi og til Instagram

Madrid, Barcelona, Rom, Budapest, Wien og nu også København. Ikono er et museumskoncept, der kombinerer kunst, leg og muligheden for at opleve det uventet.

Konceptet er inspireret af bagmændenes oplevelser i Japan, men det er i høj grad op til dig selv, hvilken oplevelse du vil have, når besøger Ikono, som netop er åbnet i centrum af København.

Rammerne for din oplevelse i Ikono er en række temarum fyldt med lys og farver. Så er det blot om at bruge din egen fantasi til at skabe en følelse eller måske et foto, der kan give dig glæde. For det er netop sidstnævnte, der er den store attraktion med Ikono museummet. Du har virkelig mulighed for at lave nogle lækre foto, der kan pryde din Instagram-konto eller som du blot kan nyde selv.

Men du har også rig mulighed for at læne dig tilbage og blot tage de indtryk, som rammerne hos Ikono byder, ind. Du kan blive imponeret eller måske ovenikøbet inspireret. Hvis du altså har åbnet for dine sanser.

Der er hos Ikoni rum til at læne sig tilbage, og i et anderledes miljø få sat perspektiv på hvad livet indeholder. Omgivelserne kan skubbe dine tanker på vej, og måske give dig en ny vinkel til at håndtere dagligdagens udfordringer. Eller også bare skubbe til din kreativitet.

Du kan også blot vælge at have det sjovt. For ud over de mange farver, de mange lys og de kunstneriske installationer, så er der også flere steder sjove i Ikonos univers, og for nogen nostalgiske spil og lege til at stimulere din fantasi.

Ikono er ikke en illusion, men kan dog føles sådan. Hvis du altså vælger at lade dig rive med, og blive fascineret af det puslespil af rammer til oplevelser som museet er. Så kan du selv fylde i rammerne, hvad du drømmer om. Der er faktisk ingen begrænsinger.

Ikono har været en succes i Spanien, i Ungarn, i Italien og i Østrig. Konceptet blev grundlagt i 2020 af to nysgerrige sjæle, David Troya og Fernando Pastor,  Nu er det netop åbnet i København. Det er det i Frederiksborggade i centrum af København, meget tæt på Nørreport Station. Museet består af en række rum, du som besøgende bevæger dig igennem, og hvis du er klar, lader dig fascinere af. Især Børn kan få en stor oplevelse, men det kan alle andre også. Tør du udfordre dig selv til en oplevelse, så er der masser af muligheder hos Ikono. Men det kræver fantasi og at dine sanser er åbne.

Share