Vinterjazz 2023 har præsenteret årets program

Vinterjazz 2023 har præsenteret årets program

Programmet til den den landsdækkende Vinterjazz musikfestival, der finder sted i sin 22. udgave den 2.-26. februar 2023 er blevet præsenteret.

Blandt de internationale hovednavne finder man blandt andre det amerikanske guitarikon Mike Stern med band, den amerikanske jazzsanger og sangskriver Madeleine Peyroux, den svenske sangerinde Lisa Nilsson i duo med landsmanden Mattias Torell, den israelske trompetist Itamar Borochov, den tyske trompetist, komponist og elektroniker Axel Dörner, den norske guitarist, komponist og improvisator Hedvig Mollestad og den irsk-franske violinist Fiona Monbet i samspil med DR Big Band.

Man kan også glæde sig til den amerikanske gospel og soul-gruppe The Staples Jr. Singers på ALICE, den norske ECM-bassist og komponist Arild Andersen, britiske Ill Considered på Huset KBH og livepremieren på Paul Motian-hyldestalbummet “Once Around The Room” anført af danske Jakob Bro og amerikanske Joe Lovano i DR Koncerthuset – ved samme lejlighed melder ikoniske Palle Mikkelborg sin tilbagekomst til live-musikken, når Jakob Bro, Marilyn Mazur og Mikkelborg præsenterer musikken fra deres anmelderroste “Returnings”.

Program: Se alle koncerter på Vinterjazz 2023

Share