Ny dyppezone i København ved Kalvebod Bølge

Ny dyppezone i København ved Kalvebod Bølge

Badning i Københavns Havn er en populær aktivitet, og byens eksisterende havnebade og badezoner er velbesøgte. Nu tilføjes en ny type badeanlæg, når en såkaldt mobil dyppezone indbyder til et køligt havdyp fra fredag den 2. oktober ved Kalvebod Bølge i indre København.

”Badning i havnen er og bliver ved med at være noget af det helt specielle ved København. Men det er afgørende, at københavnerne har sikre steder at bade. Derfor er det til glæde og gavn for alle, hver gang vi kan åbne en ny badefacilitet. Den mobile dyppezone tilbyder fleksibilitet i placeringen, ligesom den kan benyttes hele året for de ekstra friske,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Den mobile dyppezone ved Kalvebod Bølge er den første af to dyppezoner. Den anden forventes klar senere på efteråret. De kan begge flyttes efter behov, fx i forbindelse med events og festivaler, og er åbne for dyp året rundt. De er specielt velegnede til vinterbadning, da der er bund i dem

Share