Stefan G. Rasmussen udgiver ny bog

Stefan G. Rasmussen udgiver ny bog

Stefan Rasmussen er bedst kendt for hændelsen, der af mange betragtes som et mirakel, da MD-80-flyet SK751 i 1991 svigtede ham, og han landede sit fly på en mark. – Alle 129 ombord overlevede.

Denne oplevelse og meget andet har givet Stefan Rasmussen lysten til at give bogens læsere et inspirerende indblik i, hvad livet efterfølgende har lært ham.

Siden hændelsen i 1991 har han holdt mere end 2.500 livsbekræftende og eksistentielle, indholdsrige foredrag fordelt over hele Danmark. Over 250.000 mennesker har oplevet hans finurlige måde at viderebringe sine inspirerende, basale budskaber.

Dette har givet anledning til yderligere refleksion, som så har skabt denne antologi, der for en stor dels vedkommende er skrevet på hans mange ture rundt på Europas- og Nordens landeveje.

Du er kaptajn over dit eget liv
Stefan Rasmussen tager dig med bag ved mennesket igennem en tur, der viser, hvor vigtigt det er at kende dig selv. Hjernen er en utrolig ressource, hvis vi blot forstår, hvor mange dimensioner den kan fungere i.

Hvis du tør lære dig selv at kende, hvis du tør erkende hvor meget effekt, der kan ligge i at tage beslutninger – så vil denne bog inspirere dig til at tænke anderledes.

Udover denne nye udgivelse så genudgives hans første bog ”Det gælder dit liv” endelig igen. Denne gang med en del fotos og literært efterskrift. De to tidligere oplag af denne bog har været komplet udsolgt.

Ikke en bog om ulykken
Efter hvad der skete i 1991, føler Stefan Rasmussen mere end nogensinde før, at han har fået et ekstra liv. En ekstra chance til at fortsætte sit spændende liv. Stefan tager os i denne bog med ind i den verden, hvor det umulige kan blive muligt.

Opskriften er simpel, hvis man, menneske, blot lærer at tro på sig selv og ved selverkendelse forstå, hvad vi som mennesker virkelig er i stand til.

Intet er spildt
Nutidens verden er så fokuseret på, at alt skal være perfekt. Vi ser alle de sociale medier, hvor alt får filtre på for at se mere poleret ud. Netop dette menneskelige fænomen adresserer Stefan også.

”Intet er spildt”, udtaler Stefan og fortsætter: ”Fra det sekund, vi er født, til det sekund vi står i en svær situation hjælper os med at opbygge viden, erfaring og klargøre hjernen til at udføre små mirakler”.

Stefans nye bog ”Du ska’ ikk’ spør’e mig” samt genoptrykningen af ”Det gælder dit liv” udgives torsdag d. 3. december 2020.

Share