Ny bog af Dennis Jürgensen

Ny bog af Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen er forfatteren bag den nye “Mand uden ansigt”. Jürgensen debuterede som forfatter i 1981 med kæmpesuccesen “Kærlighed ved første hik”, hvilket blev starten på en langvarig karriere med udgivelser af utallige børne- og ungdomsbøger. Jürgensen valgte dog i 2014 at prøve kræfter med krimigenren, og det kom der første bind i den populære krimiserien om Roland Triel ud af.

I den nye “Mand uden ansigt” er en ung skolelærer er på udflugt ved Vadehavet med en elev, da de to bliver pludselig indhyllet i en tæt tåge, en tåge så tæt, at de to mister orientering og ikke længere kan få kontakt til hinanden – lige indtil der lyder et rædselsvækkende skrig. Den unge og uskyldige elev har gjort sig en frygtindgydende opdagelse; et hoved stikker op af vandet.

Det skal dog vise sig, at de to har andre problemer. De er ikke alene, og i tågen forsvinder drengen – denne gang for alvor. Det skal blive starten til Lykke Test og Rudi Lehmanns første efterforskning sammen. 

Share