Snoop Dog kommer til Royal Arena

Snoop Dog kommer til Royal Arena

Den legendariske rapper, Snnop Dog, indtager Royal Arena den 21. februar 2022, hvor han præsenterer sit nye show med et stærkt hold af venner fra hiphoppens guldalder.

Taget på Royal Arena bliver stresstestet til det maksimale af bastunge beats, når den legendariske rapper Snoop Dogg næste år kommer til Danmark med sin største turné nogensinde. Og han er ikke alene – med sig har Snoop Dogg blandt andet sin ven Warren G og Detroit-gruppen D12. Navne, der hver især har en række million-sælgende albums bag sig.

Siden begyndelsen af 1990’erne har Snoop Dogg været en central figur i populærkulturen med talrige hitlisteplaceringer, millioner af solgte plader og samarbejde med navne som Dr. Dre, Pharrell og Bruno Mars. 

Gennem hele sin karriere har han været uhyre produktiv, og denne tours titel: ’Snoop Dogg – I Wanna Thank Me Tour’ tager afsæt i hans syttende album af samme navn. Snoop er også netop blevet del af supergruppen Mt. Westmore, der inkluderer stjernerne Ice Cube, Too Short og E-40.

Rappens sværvægtere med til Royal Arena
Snoop Dogg kommer heller ikke til denne koncert alene. Han har taget en hel række af rappens sværvægtere med til Royal Arena, blandt andre Warren G, der var med til at bringe G-funken til tops på hitlisterne verden over med kæmpehittet ’Regulate’. Han får følgeskab af en række andre store navne, blandt andre Tha Dogg Pound, der ligesom Snopp Dogg selv slog igennem på Death Row Records. Snoop Dogg og Tha Dogg Pound har arbejdet sammen flere gange i løbet af årene. 

Stærke navne fra Detroit og Irlands nye komet-duo
Fra Detroit kommer D12, der tidligere mest var kendt som første Eminems gruppe, men som i dag tilhører hiphoppens absolutte superliga. Det samme gælder Obie Trice, der også kommer fra Detroit. Derudover tager Snoop Dogg Irlands klart største rapnavn lige nu, Versatile, med til København.

Snoop Dogg har sideløbende med sin musikkarriere skabt sig et stort navn inden for tv, film og reklamer, men med denne tour vender han tilbage til sit udgangspunkt i den tunge hiphop sammen med et stærkt hold af sine bedste venner og store rapnavne. 

Share