Danser med Drenge udsætter tourne for fjerde gang

Danser med Drenge udsætter tourne for fjerde gang

Endnu engang udsætter bandet Danser med Drenge deres annoncerede koncert tourne, som skulle have startet 9. april. Grunden til udsættelsen er de fortsatte restriktioner i politikernes genåbningsplan for 2021.

Det er fjerde gang, orkesteret rykker sin tour, som oprindelig skulle have været spillet i april 2020. Og denne gang tages der ingen chancer: Alle koncerter flyttes nu til foråret 2022, med start 1. april.

‘Vi havde glædet os vildt til at komme ud og spille igen, og det er frustrerede, at vi stadig ikke kan give publikum de koncerter, som de har købt billetter til for langt over et år siden,’ siger bandleder Klaus Kjellerup.

‘Men vi kan ikke gøre andet end at flytte igen,’ siger han.

Årsagen er de fortsatte restriktioner og det nye krav om, at publikum skal medbringe et såkaldt coronapas for at få adgang til bandets koncerter. Hensigten med dette pas er, at publikum skal dokumentere, at de enten er vaccinerede eller for nylig har fået en negativ coronatest.

‘Vi er nervøse for, at kravet om coronapas vil medføre en mærkbar returnering af billetter,’ siger Klaus Kjellerup. ‘De foreløbige meldinger, vi har fået om dette pas siger os, at en del af vores publikum er særdeles kritiske overfor det.’

‘Derfor foretrækker vi at udskyde koncerterne, indtil vi er nogenlunde sikre på, at alle coronakrav og -restriktioner er væk. Vi glæder os til at spille igen i 2022.’ siger han.

Share