ØreSound Festival præsenterer B.O.C

ØreSound Festival præsenterer B.O.C

Den nye danske festival, ØreSound, der skal findes sted den 12. til 14. august på Amager Strand, har netop præsenteret B.O.C. som andet navn på plakaten. B.O.C. består af Bestående af Kessi, Gilli og Benny Jamz, der alle har haft store solohits.

B.O.C er et grime-defineret samspil, skabt ud fra et behov indenfor selvsamme undergrundsgenre, der blandt andet tæller et par solide hitmaskiner – de innovative hitmagere Kesi og Gilli i selskab med den helt store bagmand, der står bag de to progressive og behovstilfredstillende kunstnere, med navnet Benny Jamz. En mand, der i dén grad har fået sat grimegenren på det musikalske landkort.

Hvad der i første omgang blev sat i søen som et YouTube-inspireret fænomen, men har siden hen og for evigt legitimeret de tre kunstnere som værende unikke soloartister på national jord, med en lang række hits, certificeringer og priser i rygsækken. Deres live-performances taler for sig selv og formår som altid at hæve fællesskabsfølelsen og den lækre og alt-inkluderende festival-vibe, som vi alle har trang til at opleve på ny. 

Vi har alle sunget med på ‘Orale’,’Tidligt Op’ og ‘Vai Amor’, skabt af Gilli’s veldefinerede og up-to-date sound, samt Kesi’s promiskuøse ballader, der blandt andet tæller de rytmiske kæmpehits ‘Søvnløs’, ‘Kom Over’, ‘Følelsen’ og senest nummeret ‘Blå Himmel’, håndplukket fra hans anmelderroste album ‘BO4L’, der udkom i sommeren 2020.

Første hovednavn festivallen præsenterede var DJ Morten Breum.

Der forventes 30.000 deltagere på festivallen.

Share