Album aktuelle Drew Sycamore tilføjet til ØreSound Festival

Album aktuelle Drew Sycamore tilføjet til ØreSound Festival

Danmarks nye, super aktuelle popstjerne spiller på dette års ØreSound Festival

Drew Sycamore har haft et vanvittigt år – I 2020 slog hun for alvor igennem på danske musikscene og har ikke set sig tilbage lige sigen. Hun har haft kæmpe No. 1 hits i radioen som ”Take it back”, ”I Wanna be Dancing” og er yderst aktuel med singlen “45 Fahrenheit Girl”. 
Hun har sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman indspillet hendes nye anmelderroste album ”Sycamore” som blev udsendt den 28. maj. Det er den samme trio, som stod bag hendes debutalbum ”Brutal” fra 2019. Det nye album indeholder 10 sange som er skabt i et kreativt forum med det fælles formål at skubbe grænserne for pop-nostalgien.

Succesen vil ingen ende tage for Danmarks nye pop darling, som afspejles i 2 nomineringer til årets Danish Music Awards som ”Bedste Nye Navn” og ”Bedste Nye Live Navn” – Sidstnævnte nominering er i den grad også en af grundene til, at vi glæder os til at se Drew Sycamore d. 14. August, når hun indtager scenen til ØreSound Festival 2021 – POP. 

Partout Billetter – ”Vi er dybt taknemmelige for den store efterspørgsel på Limited Partout Billetter, som førte til udsolgt på få dage. Vi er i samme ombæring glade for at kunne give mulighed for at alle der køber Endagsbilletter bliver de første som får tilbudt at opgradere til Partout Billetter, hvis det bliver muligt at åbne yderligere op”, Jonas Nybro – Talsperson ØreSound Festival.

Der vil i de kommende uger blive præsenteret mere om hvad der kan opleves udover de danske og internationale artister på plakaten – Imellem artisterne, kan der opleves underholdning og musik der er tema specifikt og nøje udvalgt til den enkelte dag.

”Uden at røbe for meget, kan vi sige at vi har nogle overraskelser i ærmet, som gør at der hele tiden vil ske noget på og omkring scenen”, Jonas Nybro – Talsperson ØreSound Festival.

Det nuværende line-up er dermed:
Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA, ARTIGEARDIT
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS, BASSHUNTER
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS, DREW SYCAMORE, LORD SIVA

Share