Kaj og Andrea er tilbage

Kaj og Andrea er tilbage

Det ikoniske vennepar ’Kaj og Andrea’ har premiere med helt nye programmer på DR’s Minisjang, der allerede på kort tid har fået godt tag i småbørnsfamilierne.

’Kaj og Andrea’ på Minisjang er 10 helt nye programmer med den solsikkefrøglade papegøje og jazzede frø. Programmerne er udviklet særligt til småbørnsmålgruppen og udkommer i anledning af 50 års-jubilæet for de allerførste programmer.

“Vi glæder os til at invitere børnene ind i Kaj og Andreas univers, måske for allerførste gang, men også til at give forældre og bedsteforældre et nostalgisk gensyn med egne barndomsminder. I Danmark har vi en stolt tradition, når det gælder børneindhold, og her er ’Kaj og Andrea’ et tydeligt eksempel på en del af den kultur og arv, dansk børne-tv stadig står på skuldrene af i dag”, siger Marlene Boel, chef for DR B&U.

De nye programmer med ’Kaj og Andrea’ har premiere den 3. september på småbørnstilbuddet Minisjang.

Share