Jada i Royal Arena til november 2022

Jada i Royal Arena til november 2022

Den kommende weekend spiller Jada koncert i ACC, Aarhus og i et udsolgt K.B. Hallen i København. Til sommer indtager hun Orange Scene til et natteshow, og til november næste år kan hun opleves i Royal Arena ved sin største og eneste danske indendørskoncert i 2022!

Jada er uden tvivl en af Danmarks mest nærværende popstjerner, med et ry for at levere nogle af de bedste liveoplevelser. Og så har hun for længst tryllebundet både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers – et univers der bryder med de klassiske rammer, og som er med til at skubbe til både grænser, genrer og tendenser. Hun er blevet et ikon, specielt for den unge generation af kvinder. Med sine kæmpe popballader og soulet r&b viser hun os en befriende sårbarhed, samtidig med at hun udstråler en lige så befriende og smittende selvsikkerhed.

Fredag den 11. november 2022 spiller Jada sin største headliner show nogensinde. Royal Arena vil danne rammen om koncerten, og Jada inviterer med sin store stemme og bløde popmusik indenfor i et fællesskab, hvor der er plads til alle.

“At jeg skal spille i Royal Arena er en vild ting som jeg er helt oppe at køre over! Jeg glæder mig bare til at samle hele mit hold, og der mener jeg HELE mit hold, alle de tusind vi er, og lave den største aften sammen. At jeg skal spille et så gigantisk sted som Royal Arena er muligt fordi jeg har verdens bedste fans, verdens bedste hold. Og min plan er at takke dem og fejre hvor langt vi er kommet sammen ved at give dem en oplevelse den aften, som vi aldrig vil glemme!!”, udtaler Jada.

Share