Bisse annoncerer nyt album og Tour

Bisse annoncerer nyt album og Tour

På Valentinsdag d. 14. februar 2022 udgiver Bisse sit 13. album “Homunculus”. Albummet handler om det lille menneske og den store kærlighed og består af femten kærlighedssange sunget af ungkarlen, narrøven og oldboyen i egen lave person. Det er eksistentiel pikrock fuld af lede og lyst – med noget hård tråd, en god tromme, en lækker bas, nogle fede keys (og harmonika) og en slags spoken word på toppen.

Kunstneren og Bissebanden har produceret selv denne gang, og det er ikke for meget sagt at de har sluppet tøjlerne og sluppet gækken løs.

Samtidigt annonceres turnéen “Trubadurturen”, hvor Bisse og hans bande rejser rundt i Danmark i maj måned og slutter af i Den Grå Hal på Christiania til deres hidtil største koncert lørdag d. 28. maj 2022. Vinyludgaven af albummet udkommer samtidigt med turnéen.

Billetsalget er i gang: https://gig.to/bisse

Share