Cykel-legender kommer til Danmark

Cykel-legender kommer til Danmark

Tour de France kommer i 2022 for første gang til Danmark. I den forbindelse foregår der en række andre events i Danmark med reference til cykelsporten i de kommende måneder. 

Tour’en indledes den 1. juni med enkeltstart i København. Men allerede den 2. og 3. juni kan de tidligere Tour de France vindere, australske Cadel Evans og amerikanske Greg Lemond, opleves henholdsvis i Musikteateret i Vejle og i Bremen Teater i København. Det er eventvirksomheden Time2BEntertained, der står bag de to aftener med henholdsvis foredrag og interview. Det er den britiske sportsjournalist og Tour-specialist Norris Edward ”Ned” Boulting, der interviewer og generelt er aftenens vært.

Evans vandt Tour’en i 2011, mens Greg Lemond sejrede i 1986, 1989 og 1990, og er mest kendt for sejren med otte sekunder i 1989. Australieneren blev desuden verdensmester i 2009 og Lemond blev verdensmester i både 1983 og 1989.

Læs meget mere om det spændende event og køb din billet via time2bentertained.com/events/cykellegender/

Greg Lemond er i øvrigt en af legenderne i en ny cykelbog, skrevet af Kenneth Møller Kristensen, der udkommer til juni og hedder Cykelsportens 25 største legender. Bogen vil kunne bestilles via CyclingWorldshop.dk, hvor du også kan købe den nye 2022-udgave af bogen De Danske Tour de France helte.

Share