En af historiens største rap-legender Nas kommer til Store VEGA til maj.

En af historiens største rap-legender Nas kommer til Store VEGA til maj.

Nas har siden udgivelsen af sit skelsættende debutalbum ’Illmatic’ i 1994 været en af New Yorks største rappere. Med sin enorme selvtillid, ikoniske swagger og ekstremt høje tekniske niveau har Nas altid været favorit blandt hip-hop purister. Hans skarpe tekster, der altid bliver leveret med et mesterligt flow, har opnået legendestatus og Nas bliver ofte nævnt på diverse lister over bedste rappere gennem tiden.

Gennem hele karrieren har Nas udviklet sig som artist. Han startede som en ung gadediscipel og er sidenhen blevet en altvidende vismand; en udvikling vi har kunnet følge gennem udgivelser som ’It Was Written’(1996), ’Stillmatic’ (2001) og senere hen ’Hip Hop Is Dead’ (2006), ’Nas’ (2008) og ’Life Is Good’ (2012) der alle tre blev nomineret til en GRAMMY. Siden Nas relancerede hip-hop-selskabet Mass Appeal har han bygget videre på sit ikoniske resumé med udgivelserne ’Nasir’ (2018), det GRAMMY-vindende ’King’s Disease’ (2020) og ’King’s Disease II’ (2021). Senest har han været aktuel med ’Magic’ som udkom i december 2021.

Nas har besøgt Danmark ad flere omgang. Senest på Roskilde Festival i 2017 hvor han leverede en af de bedste koncerter på festivalen foran et tæt pakket publikum på Orange Scene. Berlingske skrev i deres 5-stjernede anmeldelse af koncerten:  Nas [åbnede] en tidslomme til sprøde 90’er-numre som »The World Is Yours« og »N.Y. State of Mind« med jazzede klaver-loops og knoklede beats. Newyorkerens vokal var tight og tydelig, så man kunne nå at fange hans beundringsværdige inder- og dobbeltrim og følge fortællingernes drejningerne fra gangsterbravader til hårdt vunden selvindsigt.

Glæd dig til en uforglemmelig aften i selskab med en af hip-hoppens største koryfæer i Store VEGA.

Om supporten:

Carl Knast er en habil tekstmager. Et indblik i undergrunden. En hyldest til den knastørre humor. Et soundtrack til din næste fest. Carl Knast, der længe har floreret i den danske hiphopundergrund, læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud og på vej mod de helt store scener. 

Billetpriser: 495 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 24. marts kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Share