Danske Mikropolis indgår eksklusiv aftale med flyselskabet Finnair

Danske Mikropolis indgår eksklusiv aftale med flyselskabet Finnair

Internationale rejsende på Finnairs fly vil fra den 11. maj 2022 kunne nyde lokalproducerede cocktails ombord. Det sker som et resultat af det nye eksklusive samarbejde mellem den danske craft-baserede cocktailproducent Mikropolis og Finnair.

Finnair har fået smag for danske cocktails
Mikropolis har udviklet en moderne bryggerteknik, hvor man kan få drinks og cocktails ned på dåse uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Siden etableringen i 2016 er Mikropolis’ produkter blevet solgt i butikker og på restauranter, og med det nye samarbejde bliver deres cocktails nu også en fast del af menuen for de rejsende med Finnair.

Sammen har Mikropolis og Finnair udviklet flyselskabets nye signaturdrink, Northern Blush, der er inspireret af den nordiske natur og landskab. Udover Finnairs nye signaturdrink vil Mikropolis’ egen Negroni også være tilgængelige på Business Class, når man flyver på Finnairs langdistanceruter.

Premium Economy med dansk specialdesignet drikkeoplevelse
Den 11. maj lancerer Finnair deres nye langdistanceoplevelse. Som en del af den nye oplevelse introducerer flyselskabet en moderniseret Business Class og deres nye rejseklasse Premium Economy, hvortil de har ønsket at forkæle de rejsende med en mere eksklusiv og specialdesignet drikkeoplevelse. Northern Blush, der er baseret på finske tyttebær og inspireret af den klassiske Cosmopolitan, er med sit lokale og nordiske islæt en cocktail, der omfavner de kvaliteter, som Finnair har efterspurgt.

”I Mikropolis har vi fundet en partner, der både forstår vores mål om bæredygtighed, arbejder med nordiske ingredienser og kan producere i stor skala. Kvalitet er kernen i vores værdisæt, og med dette samarbejde er vi nu i stand til at byde på et interessant udvalg af cocktails til vores rejsende ombord,” fortæller Lauri Ahonen, Concept & Category Manager hos Finnair.

Northern Blush serveres som en fast del af oplevelsen på Premium Economy, mens rejsende på Economy kan købe signaturdrinken fra menukortet. Rejsende på Business Class har ligeledes mulighed for at købe Mikropolis’ Negroni på turen.

Share