Den Grammy-prisvindende R&B-stjerne, Lucky Daye, kommer til København 

Den Grammy-prisvindende R&B-stjerne, Lucky Daye, kommer til København 

Den Grammy-prisvindende R&B-stjerne, Lucky Daye, kommer til København 18. september 2022.

Lucky Daye opdagede sin kærlighed til musik og naturlige gave til sang og sangskrivning tidligt i livet i sin hjemby, New Orleans. Fordrevet af orkanen Katrinas ødelæggelser flyttede Lucky til Atlanta for en kort periode og flyttede så til sidst til Los Angeles for at forfølge sine musikdrømme.

Efter at have mødt producer D’Mile og arbejdet med ham på sit debutalbum ’’Painted’’, indså Lucky fuldt ud sin stemme og potentiale. Hans ubestridelige talent som vokalist tog form og landede en pladekontrakt hos Keep Cool label i samarbejde med RCA Records.

For nyligt vandt Lucky Daye en Grammy Award for bedste progressive R&B-album for sin EP Table for Two fra 2021. Hans seneste udgivelse er ’’Candydrip’’ med hitsinglen “Over”, som han fremførte på The Tonight Show med Jimmy Fallon. Albummet debuterede som #5 på Billboard Top R&B Albums Chart og #10 på Billboard Current R&B Albums Chart, og modtog efter udgivelsen anmelderrost fra NPR, Complex, Rolling Stone og Billboard, der hyldede Dayes seneste indsats som “immaculate, forward-thinking R&B.”

Foruden ”Candydrip” har Lucky også lavett en række collaborations, herunder “Too Much” med Mark Ronson i samarbejde med Audemars Piguet, “A Mess” med Ella Mai og “CYBAH” med Syd. Udover dette udgav Daye sit eksplosive hit “Roll Some Mo” i slutningen af 2018, og blev i 2019 nomineret til fire Grammy’er, inklusive Bedste R&B-album og Bedste R&B-sang.

Lucky Daye kan opleves på DR Koncerthuset, Studie 2, d. 18. september 2022 i København.

Share